ΗΠΑ: Τουλάχιστον 14 τραυματίες από πυρά εν μέσω κηδείας στο Σικάγο

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 14 τραυματίες από πυρά εν μέσω κηδείας στο Σικάγο

Πάνω από δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον παρευρισκόμενων σε κηδεία στην περιοχή Σάουθ Σάιντ στο Σικάγο, με ορισμένους από τους παριστάμενους να ανταποδίδουν τα πυρά, γνωστοποίησε η αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης, όπου τα βίαια εγκλήματα με τη χρήση πυροβόλων όπλων αποτελούν μάστιγα.

Περίπου 60 κάλυκες ανακτήθηκαν στον τόπο του συμβάντος, στη συνοικία Όμπερν Γκρίσαμ, ενώ ένας ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, δήλωσε ο Έρικ Κάρτερ, αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Δεκατέσσερις τραυματίες εισήχθησαν και νοσηλεύονται σε πέντε νοσοκομεία, πρόσθεσε, τονίζοντας πως δεν έχει ενημερωθεί για την κατάστασή τους. Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS2 μετέδωσε ότι η επίθεση διαπράχθηκε κοντά σε γραφείο τελετών.

Το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Σικάγο σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι από σφαίρες, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών. Άλλοι 87 τραυματίστηκαν.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE