ΔΙΕΘΝΗ

ΥΠΕΞ Αιγύπτου - Ρωσίας: Τηλεφωνική επικοινωνία για τη Λιβύη

 ΥΠΕΞ Αιγύπτου - Ρωσίας: Τηλεφωνική επικοινωνία για τη Λιβύη

Το θέμα της κρίσης στη Λιβύη απασχόλησε τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι και τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, κατά τη τηλεφωνική τους επικοινωνία την Τρίτη (21/7).

Ο κ. Σούκρι επανέλαβε τη σθεναρή θέση της Αιγύπτου η οποία στηρίζεται στη Διακήρυξη του Καΐρου, τα συμπεράσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, με σκοπό την επίτευξη μία βιώσιμης πολιτικής διευθέτησης για την αποκατάσταση της σταθερότητας και της ασφάλειας και την εξάλειψη της τρομοκρατίας στη χώρα.
 
Ο Αιγύπτιος Υπουργός Εξωτερικών επίσης εξέφρασε την πλήρη αντίθεση της χώρας του σε κάθε παράνομη εξωτερική παρέμβαση στη Λιβύη, καθώς και την αναγκαιότητα να σταματήσει η μεταφορά Σύριων μαχητών στη Λιβύη χώρα, πράξεις που, όπως ανέφερε, αποτελούν απειλή για τη σταθερότητα της περιοχής.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top