Ελλάδα: Δεν έχει ξανά γίνει – Έκανε ρεπορτάζ και έτρεχε πίσω της ‘δεινόσαυρος’ – VIDEO

Ελλάδα: Δεν έχει ξανά γίνει – Έκανε ρεπορτάζ και έτρεχε πίσω της ‘δεινόσαυρος’ – VIDEO

Ένα διασκεδαστικό ευτράπελο συνέβη στον τηλεοπτικό «αέρα» της ΕΡΤ, με μία δημοσιογράφο και έναν δεινόσαυρο.

Όλα συνέβησαν όταν η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Εύα Κουσιοπούλου, ήταν σε ζωντανή σύνδεση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης. Κι ενώ η δημοσιογράφος παρουσίαζε το ρεπορτάζ της για τα κρούσματα κορωνοϊού σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής, ένας... δεινόσαυρος έκανε την εμφάνισή του.

Ο ευμεγέθης «δεινόσαυρος», κάτοικος της περιοχής ο οποίος μάλλον εμπνεύστηκε αυτόν τον τρόπο για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό ή απλώς έκανε την πλάκα του, φαίνεται να βγαίνει από την πόρτα και να τρέχει πηγαίνοντας από τη μία πλευρά στην άλλη.

Απτόητες τόσο η ρεπόρτερ όσο και η παρουσιάστρια του δελτίου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, συνέχισαν τη σύνδεσή τους χωρίς να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Οι τηλεθεατές πάντως δεν το άφησαν ασχολίαστο στα κοινωνικά μέσα ενώ το βίντεο έγινε viral.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE