Συλλούρης για λίστα Γιωρκάτζη: 'Λεγόμενη' λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων...'

Συλλούρης για λίστα Γιωρκάτζη: 'Λεγόμενη' λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων...'

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (22/7) η πρώτη συνεδρίαση της Ad Hoc επιτροπής, μετά την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη που περιλαμβάνει τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ μετά την συνεδρία, ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ανέφερε ότι ήταν μια χρήσιμη συνεδρία για να ξεκαθαριστούν νομικά και διαδικαστικά θέματα.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Συλλούρης ανέφερε ότι "ήταν πολύ βοηθητική η παρέμβαση των παρευρισκομένων, του Δοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, της Επιτρόπου Προστασίας προσωπικών δεδομένων και της Γενικής Λογίστριας, η οποία και εκείνη και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος προθυμοποιήθηκαν να δώσουν τεχνοκρατική βοήθεια που είναι χρήσιμη για εμάς'.

Σημείωσε δε, ότι η Ad Hoc επιτροπή μπήκε ουσιαστικά στο σύνολο των όρων εντολής που αφορούν και άλλα ζητήματα, όχι μόνο την λεγόμενη λίστα ΜΕΔ. "Διότι είναι λεγόμενη λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων, εφόσον έχει πάνω και εξυπηρετούμενα δάνεια', συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE