Συλλούρης για λίστα Γιωρκάτζη: 'Λεγόμενη' λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων...'

Συλλούρης για λίστα Γιωρκάτζη: 'Λεγόμενη' λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων...'

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (22/7) η πρώτη συνεδρίαση της Ad Hoc επιτροπής, μετά την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη που περιλαμβάνει τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ μετά την συνεδρία, ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ανέφερε ότι ήταν μια χρήσιμη συνεδρία για να ξεκαθαριστούν νομικά και διαδικαστικά θέματα.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Συλλούρης ανέφερε ότι "ήταν πολύ βοηθητική η παρέμβαση των παρευρισκομένων, του Δοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, της Επιτρόπου Προστασίας προσωπικών δεδομένων και της Γενικής Λογίστριας, η οποία και εκείνη και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος προθυμοποιήθηκαν να δώσουν τεχνοκρατική βοήθεια που είναι χρήσιμη για εμάς'.

Σημείωσε δε, ότι η Ad Hoc επιτροπή μπήκε ουσιαστικά στο σύνολο των όρων εντολής που αφορούν και άλλα ζητήματα, όχι μόνο την λεγόμενη λίστα ΜΕΔ. "Διότι είναι λεγόμενη λίστα μη εξυπηρετούμενων δανείων, εφόσον έχει πάνω και εξυπηρετούμενα δάνεια', συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE