Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της

Έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει πλέον τις καλοκαιρινές τις διακοπές και κάνει συχνά διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, πρόσφατα κοινοποίησε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της και έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της.   

«Ξεκάθαρα επηρεασμένο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο το λουκ! Που σας πετυχαίνω άραγε?», έγραψε η Ζέτα στη λεζάντα της ανάρτησής της, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει που βρίσκεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE