ΠΑΦΟΣ: 9χρονο κοριτσάκι έπεσε από ύψος 3 μέτρων - Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: 9χρονο κοριτσάκι έπεσε από ύψος 3 μέτρων - Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Ένα 9χρονο κοριτσάκι από χωριό της Επαρχίας Πάφου τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , το απόγευμα της Τετάρτης (22/07) στις 17:30 το απόγευμα το κοριτσάκι μετέβη με τους θείους της σε κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης που βρίσκεται σε άλλη κοινότητα.

Το κοριτσάκι , ανέβηκε στο μεσοπάτωμα του καταστήματος για να μεταβεί στο αποχωρητήριο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε την ισορροπία της και έπεσε από μεσοπάτωμα καταστήματος στο πάτωμα του καταστήματος από ύψος τριών μέτρων.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και στην συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για καλύτερη νοσηλεία .

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς, η μικρή φέρει κάταγμα στο κρανίο.

Η κατάσταση της υγείας της μικρής δεν εμπνέει ανησυχία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE