ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα σε οικοδομή- Έπεσε από ύψος 6 περίπου μέτρων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα σε οικοδομή- Έπεσε από ύψος 6 περίπου μέτρων

Πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/7 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 07:30 όταν πρόσωπό στην προσπάθεια του να επιθεωρήσει εργασίες σε ανεγειρόμενη οικοδομή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος περίπου 6 μέτρων.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 54χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στη σκηνή μεταβαίνουν και μέλη του Τμ. Επιθεωρήσης Εργασίας ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του πολύ σοβαρού εργατικού ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE