Κύβος ερρίφθη! Συμφωνία με Ζιντάν

Κύβος ερρίφθη! Συμφωνία με Ζιντάν

Με Ζιντάν και τη νέα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» παραμένει ο Γάλλος, όπως έγινε ξεκάθαρο μετά το ραντεβού που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και αναφέρει σε σχετικό της ρεπορτάζ η «Marca».

Το συμβόλαιο του 48χρονου προπονητή, που οδήγησε φέτος τους μερέγχες» στην κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματός τους και στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2016-17, λήγει το 2022. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του και η φήμη ότι μπορεί να αναλάβει την επίσης πρώην ομάδα του, Γιουβέντους ή την εθνική Γαλλίας.

Πάντως, τα όποια «σύννεφα» είχαν δημιουργηθεί πάνω από τον «Ζιζού» από πλευράς συλλόγου, εξαφανίστηκαν μετά την κατάκτηση της La Liga. Έγιναν, άλλωστε σαφείς και η προθέσεις του προέδρου της Ρεάλ, που ανέφερε ότι: «Ο Ζιντάν είναι ευλογία για τη Ρεάλ».

Ο παλαίμαχος άσος έχει κατακτήσει τρία Champions League, δύο πρωταθλήματα , ισάριθμα Σούπερ Καπ Ισπανίας, αλλά και ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και άλλα τόσα Κύπελλα Συλλόγων με τη Ρεάλ ως προπονητής.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Κύβος ερρίφθη! Συμφωνία με Ζιντάν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE