ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύβος ερρίφθη! Συμφωνία με Ζιντάν

Κύβος ερρίφθη! Συμφωνία με Ζιντάν

Με Ζιντάν και τη νέα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» παραμένει ο Γάλλος, όπως έγινε ξεκάθαρο μετά το ραντεβού που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και αναφέρει σε σχετικό της ρεπορτάζ η «Marca».

Το συμβόλαιο του 48χρονου προπονητή, που οδήγησε φέτος τους μερέγχες» στην κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματός τους και στην κορυφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2016-17, λήγει το 2022. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του και η φήμη ότι μπορεί να αναλάβει την επίσης πρώην ομάδα του, Γιουβέντους ή την εθνική Γαλλίας.

Πάντως, τα όποια «σύννεφα» είχαν δημιουργηθεί πάνω από τον «Ζιζού» από πλευράς συλλόγου, εξαφανίστηκαν μετά την κατάκτηση της La Liga. Έγιναν, άλλωστε σαφείς και η προθέσεις του προέδρου της Ρεάλ, που ανέφερε ότι: «Ο Ζιντάν είναι ευλογία για τη Ρεάλ».

Ο παλαίμαχος άσος έχει κατακτήσει τρία Champions League, δύο πρωταθλήματα , ισάριθμα Σούπερ Καπ Ισπανίας, αλλά και ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και άλλα τόσα Κύπελλα Συλλόγων με τη Ρεάλ ως προπονητής.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Κύβος ερρίφθη! Συμφωνία με Ζιντάν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top