ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται φωτιά σε δύσβατη περιοχή – Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται φωτιά σε δύσβατη περιοχή – Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε το γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 23/07, στο χωριό Κoίλη  της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή από την πυρκαγιά καίγονται ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Για κατάσβεση της επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα της δύναμης και ένα από το Τμήμα Δασών.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής η πυρκαγιά μαίνεται σε δύσβατη περιοχή. 

Επίσης για την κατάσβεση επιχειρούν 1 αεροσκάφος του Δασών και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας. 

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE