Σε ζωντανή μετάδοση το φιλικό Ομόνοια – Εθνικός (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
01.01.1900 - 00:00
Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (25/07) κόντρα στον Εθνικό Άχνας θα μεταδοθεί ζωντανά.
Αναλυτικά:
«Ζωντανά στο OFC TV θα προβληθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας το ερχόμενο Σάββατο, 25 Ιουλίου!
Το παιχνίδι θα προβληθεί στην συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV και θα προσφέρεται στην τιμή των €2.5. Με κάθε αγορά αγώνα θα λάβετε στο email σας, μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης, δωρεάν ποντάρισμα στην FONBET αξίας €5, προσφορά της FONBET.
Για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι χρειάζεται δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα του OFC TV για όσες φίλες και φίλους δεν έχουν ήδη εγγραφεί. Αφού κάνετε την εγγραφή μπορείτε να εισέλθετε στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το Username και το Password και ακολούθως να προχωρήσετε με την αγορά της θέασης του αγώνα.
Ο σύνδεσμος για αγορά του φιλικού αγώνα για όσους έχουν ήδη κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα:https://bit.ly/32MywWx
Εναλλακτικά, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της ζωντανής προβολής κάνοντας κλικ στο εικονίδιο LIVE που βρίσκεται στο κέντρο του μενού της ιστοσελίδας του OFC TV.
Για καλύτερη εξυπηρέτηση αγοράστε έγκαιρα τη θέαση του αγώνα.
Για βοήθεια και υποστήριξη:
– Καλέστε μας στο 22104848 (Δ-Π 09:00-18:00)
– Στείλτε μας email μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/2Dqkq2E
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, θα ξεκινήσει στις 18:00. Η σύνδεση του OFC TV θα ξεκινήσει στις 17:45».
Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.