ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μίλησαν τα μάτια του Νίκου Αναστασιάδη όταν συνάντησε τον μικρό Αντώνη: «Είμαι περήφανος γι’ αυτόν, για τον αγώνα και την επιτυχία του» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μίλησαν τα μάτια του Νίκου Αναστασιάδη όταν συνάντησε τον μικρό Αντώνη: «Είμαι περήφανος γι’ αυτόν, για τον αγώνα και την επιτυχία του» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Toν μικρό Αντώνη γνώρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την Παρασκευή 24/07, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει την συγκίνηση, μετά την συνάτνηση που είχε με τον μικρό «μαχητή», της Κύπρου και τους γονείς του, σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο μικρός Αντώνης, ανάρρωσε πλήρως από την θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Βοστώνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

«Είχα σήμερα τη χαρά να γνωρίσω τον όμορφο μαχητή της ζωής, τον μικρό Αντώνη, με τη μεγάλη ψυχή. Είμαι περήφανος γι’ αυτόν, για τον αγώνα και την επιτυχία του. Είμαι περήφανος για τους γονείς του, τη Χαρά και τον Χρίστο που παραδίδουν σε όλους μας μαθήματα αγάπης και σθένους. Είμαι ακόμη περήφανος για τους πολίτες της χώρας μας που με ενθουσιώδη αλτρουισμό αγκάλιασαν τον Αντώνη ως δικό τους παιδί.Αντώνη μου, σου εύχομαι να ξεπεράσεις την περιπέτειά σου και μεγαλώνοντας να είσαι ένα λαμπρό παράδειγμα δύναμης για ζωή.», έγραψε στην ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top