ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Καλλής: Τραγική η κατάσταση των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Δημήτρης Καλλής: Τραγική η κατάσταση των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Σε τραγική κατάσταση παραμένουν τα κέντρα αναψυχής στην Πάφο,σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Δημήτρη Καλλή, επισημαίνοντας πως ακόμη ένας καλοκαιρινός μήνας, ο Ιούλιος που αποτελούσε μήνα αιχμής, έχει χαθεί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Καλλής ανέφερε πως εκτός  από τα Σαββατοκύριακα, που δουλεύουν περισσότερο τα καφέ, τα μπαράκια αλλά και οι ψαροταβέρνες στα παραθαλάσσια σημεία  και στην Πόλη Χρυσοχούς – Λατσί, τις υπόλοιπες μέρες η κατάσταση είναι απογοητευτική.

Υπάρχουν κέντρα , πρόσθεσε, στο παραλιακό μετώπου που ακόμη είναι κλειστά  με αποτέλεσμα τα βράδια να παρατηρείτε συσκότιση στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Πάφου.  

Ακόμη και για τον Αύγουστο, τόνισε ο κ Καλλής, δεν υπάρχουν κρατήσεις από το εξωτερικό, διευκρινίζοντας ότι, αναμένουν να δούμε αν οι Κύπριοι άλλων επαρχιών θα προτιμήσουν την Πάφο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο κ. Καλλής, κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει περισσότερο την Πάφο, που είναι καθαρά τουριστική περιοχή για να μπορέσουν τα κέντρα αναψυχής να επιβιώσουν.

Στην αντίθετη περίπτωση, είπε, πολλά από αυτά αναμένεται βάλουν λουκέτο λόγω πολύ χαμηλού κύκλου εργασιών.

Τα ενοίκια, σημείωσε, είναι ένα τεράστιο πρόβλημα και κάλεσε την κυβέρνηση να το εξετάσει άμεσα, αφού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κέντρων δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ, θα αναμένει τη συνάντηση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας – ΟΣΙΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη στο Υπουργείο Εργασίας και στην συνέχεια θα αποφασίσει τα επόμενα βήματά της, συμπλήρωσε.  

Δεν αντέχουμε άλλο,καταστρεφόμαστε, κατέληξε ο κ. Καλλής. 

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top