Αποχαρακτηρίζεται ως μολυσμένη περιοχή το Πουρνάρα

Αποχαρακτηρίζεται ως μολυσμένη περιοχή το  Πουρνάρα

Με διάταγμα του Υπουργικού Συμβουλίου, το Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα αποχαρακτηρίζεται ως μολυσμένη τοπική περιοχή από την ψώρα.

Συγκεκριμένα, στο διάταγμα το οποίο δημοσιεύεται σήμερα αναφέρεται ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται από το άρθρο 4 του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, Κεφ. 260 αποχαρακτηρίζει ως μολυσμένη τοπική περιοχή από τη ψώρα το χώρο που καταλαμβάνει το Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, Τεμάχιο 143 (μέρος), Τμήμα 10, Φ/.Σχ.: 2-221-392 με Αρ. Εγγραφής: 0/17316 στην Κοινότητα Κοκκινοτριμιθιάς»

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE