ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε για κολύμπι με τα εγγόνια του και βρέθηκε νεκρός

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Πήγε για κολύμπι με τα εγγόνια του και βρέθηκε νεκρός

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 24/07, στην στην παραλία Μακένζη στη Λάρνακα, με θύμα άνδρα ηλικίας 86 ετών από την Ουγγαρία.    

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής 24/07, ενώ ο 86χρονος κολυμπούσε με τα εγγόνια του, απομακρύνθηκε και στην συνέχεια εντοπίστηκε από λουόμενους. 

Οι Λουόμενοι που βρίσκονταν στη θάλασσα τον ανέσυραν και τον έβγαλαν στην παραλία όπου ναυαγωσώστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες με τη χρήση οξυγόνου και απινιδωτή, με τον 86χρονο να βρίσκει τις αισθήσεις του.  

Στη περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο ηλικιωμένος, διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ωστόσο γύρω στις 12.45 το μεσημέρι απεβίωσε.   
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 86χρονου θα διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα.       
 
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.        

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

(Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.