ΑΝΕΛΑΒΕ ο πρόεδρος για Κλέιμαν!

ΑΝΕΛΑΒΕ ο πρόεδρος για Κλέιμαν!

Ο προπονητής της ΕΝΠ, Μάριος Κκαράς, μιλώντας στον Super Sport Fm 104.0, στάθηκε και στο θέμα του Μπόρις Κλέιμαν, τονίζοντας πως την περίπτωση του τερματοφύλακα της ομάδας, χειρίζεται ο πρόεδρος, Γιώργος Τσόκκος.

Η τοποθέτηση του: 

«Τα χειρίζεται η διοίκηση αυτά. Είναι θέμα διοίκησης για το πώς θα προχωρήσουμε με τον Κλέιμαν. Υπήρξε μια διαφορά και το χειρίζεται ο πρόεδρος».

The post ΑΝΕΛΑΒΕ ο πρόεδρος για Κλέιμαν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE