Ξεκίνησε η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το φιλικό ντέρμπι με ΑΕΛ

Ξεκίνησε η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το φιλικό ντέρμπι με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι από το απόγευμα της Παρασκευής (24/07 – 15:30), η προπώληση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΛ θα είναι προς διάθεση για αγορά για όλους τους κατόχους κάρτας «ALL IN ONE».

Η αγορά μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ μέσω της επίσημης σελίδας διάθεσης εισιτήριων της ομάδας μας (https://tickets.apollon.com.cy).

Δεν θα ανοίξουν εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα.

Η ομάδα μας είχε στην διάθεση της μόνο 250 εισιτήρια, αριθμός ο οποίος προκύπτει μέσα από τα σχετικά διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφορικά με τον Covid-19.

Οδηγίες Αγοράς

1. Κάντε log in/register στην ιστοσελίδα.
2. Επιλέξτε τον αγώνα.
3. Επιλέξτε θέση / Για ELITE, VIP και VIP YOUTH, πατήστε στο “Αγόρασε την θέση σου”
4. Πληκτρολογήστε το barcode της κάρτας «ALL IN ONE» και την πολιτική σας ταυτότητα.
5. Στο καλάθι, καταχωρήστε τα υπόλοιπα σας στοιχεία (εάν είναι ελλιπής) πατώντας το μολυβάκι.
6. Προχωρήστε στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 25746805 ή στο 25351954″.

The post Ξεκίνησε η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το φιλικό ντέρμπι με ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE