ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός 23χρονος φοιτητής -Έπεσε στο κενό από τις φοιτητικές εστίες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός 23χρονος φοιτητής -Έπεσε στο κενό από τις φοιτητικές εστίες

Δυσάρεστη είδηση στην Ελλάδα...

Όπως μεταδίδουν ελλαδικά Μ.Μ.Ε. 23χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (24/07), έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στο κενό από την ταράτσα των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 10:00 το βράδυ.

Η ιστοσελίδα Voria.gr, μετέδωσε πως στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος περαστικών που αντίκρισε το μακάβριο θέαμα περίπου στο ύψος του Τελλογλείου, ενώ ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το άψυχο σώμα του νεαρού και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 23χρονου φοιτητή.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.