Ήρθε Κύπρο, βάζει ΥΠΟΓΡΑΦΗ και τον ανακοινώνει η Κυρία!

Ήρθε Κύπρο, βάζει ΥΠΟΓΡΑΦΗ και τον ανακοινώνει η Κυρία!

Ο Γιόσεφ Χουσμπάουερ, ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για τη θέση του επιτελικού μέσου βρίσκεται στην Κύπρο, πέρασε από τα γραφεία της Ανόρθωσης για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας και μένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί από την Κυρία.

Ο Τσέχος 30χρονος ποδοσφαιριστής, ήρθε την Παρασκευή (24/07) στο νησί μας και μετά από πρωτοβουλία της Ανόρθωσης, θα μείνει σε αυτοπεριορισμό λόγω ταξιδιού και έπειτα θα ενσωματωθεί με στις προπονήσεις και να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του.

 

 

The post Ήρθε Κύπρο, βάζει ΥΠΟΓΡΑΦΗ και τον ανακοινώνει η Κυρία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE