ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ για τα «συμβόλαια-άπατη»… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ για τα «συμβόλαια-άπατη»… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εφιστά την προσοχή στους ποδοσφαιριστές για τα ανυπόγραφα συμβόλαια-απάτη.

Η δημοσίευση του:

«Ποδοσφαιριστές : Προσοχή στα συμβόλαια!Οι γνωστές “απάτες” με τα ανυπόγραφα συμβόλαια και όχι μόνο. Κάποιοι παράγοντες παραχωρούν τα συμβόλαια χωρίς την υπογραφή του Προέδρου ή του Γενικού γραμματέα ή χωρίς σφραγίδα. Ο λόγος πολύ απλός!!!
Εάν ο ποδοσφαιριστής δεν τους αρέσει η ικανοποιήσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας , η ακόμη χειρότερα τραυματιστεί τότε ουδέποτε θα καταθέσουν το συμβόλαιο αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΚΟΠ δεν πρόκειται να δεχθεί για κατάθεση το συμβόλαιο από τον ποδοσφαιριστή αφού δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υπογραφές είτε του Προέδρου ή του Γενικού Γραμματέα δηλαδή είναι άκυρα για τον ποδοσφαιριστή αφού δεν υπάρχει μια υπογραφή ενώ αντίθετα για το σωματείο μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπογράψουν Κι να δεσμεύσουν τον ποδοσφαιριστή.
Το τραγικό είναι σε περίπτωση τραυματισμού όπου δεν έχουν καν ασφάλεια και στέλνουν τον ποδοσφαιριστή στο ΓΕΣΥ (εάν είχε φυσικά κοινωνικές ασφαλίσεις) .Αυτά από σωματεία Α κατηγορίας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Κύπρο το 2020.

Διανύουμε περίοδο μετεγγραφών και ήδη έχουν υποπέσει στην αντίληψη μας αρκετά συμβόλαια με παρατυπίες και αντικανονικούς – παράνομους όρους.

Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΑ.Σ.Π. ότι μπορούν να συμβουλευτούν δωρεάν τους νομικούς μας συμβούλους».

The post ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ για τα «συμβόλαια-άπατη»… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top