Οι αλλιώτικες κινήσεις «Σόφο» που λένε… πολλά

Οι αλλιώτικες κινήσεις «Σόφο» που λένε… πολλά

Η ΑΕΛ έκανε δυνατό «μπάσιμο» στο μεταγραφικό παζάρι, κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε τις πιο πολλές εκκρεμότητες που υπήρχαν στο ρόστερ, ειδικά σε σχέση με πέρσι.

Η διοίκηση της ομάδας, έχοντας ανοικτή γραμμή με τον Ντούσαν Κέρκεζ, έκανε επιθυμία τα «θέλω» του, ενώ όπως ταχύτατα συμφώνησε με αρκετούς παίκτες, το ίδιο έπραξε με αυτούς που αποδέχτηκαν την πρόταση αναπροσαρμογής συμβολαίων και επέκτειναν συνεργασία, αλλά και με αυτούς που ήταν εκτός πλάνων ή αρνούνταν να αποδεχτούν την πρόταση (παραμένει ή εκκρεμότητα με Γκοντάλ).

Η κίνηση αυτή δείχνει πως ο Ανδρέας Σοφοκλέους, θέλει να έχει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα ανέβει ξανά στην κορυφή, έχοντας, βέβαια, ως πρώτιστο στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Θ.Δ.

The post Οι αλλιώτικες κινήσεις «Σόφο» που λένε… πολλά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE