ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσε ξύλο στον τελικό – Σκληρό τάκλιν στον Εμπαπέ και… ΧΑΟΣ!

ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσε ξύλο στον τελικό –  Σκληρό τάκλιν στον Εμπαπέ και… ΧΑΟΣ!

H Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Σεντ Ετιέν στον τελικό κυπέλλου της Γαλλίας και 25′ έγινε… χαμός.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Σεντ Ετιέν, Περέν, έκανε ένα «δολοφονικό» τάκλιν στον Εμπαπέ και τότε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και έγιναν ένα κουβάρι.

Μετά τη χρήση του VAR, και αφού πρώτα ο διαιτητής του είχε δείξει κίτρινη, ο πρώτος αποβλήθηκε στο 31′, ενώ ο μεσοεπιθετικός της Παρί έγινε αναγκαστική αλλαγή με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε βίντεο:

The post ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσε ξύλο στον τελικό – Σκληρό τάκλιν στον Εμπαπέ και… ΧΑΟΣ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE