Υπό πλήρη έλεγχο δύο δασικές πυρκαγιές στις κοινότητες Λυθροδόντα και Ψευδά

Υπό πλήρη έλεγχο δύο δασικές πυρκαγιές στις κοινότητες Λυθροδόντα και Ψευδά

Δασική πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε το Σάββατο (25/7) , στις 06.30, στη περιοχή Τερέθκια της κοινότητας Λυθροδόντα, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 07:30, λόγω της έγκαιρης κινητοποίησης των δυνάμεων του Τμήματος Δασών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος.

Το Τμήμα Δασών αναφέρει επίσης ότι στις 08:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη τοποθεσία Βαθκιά της κοινότητας Ψευδά, η οποία επίσης κατασβέστηκε άμεσα λόγω της έγκαιρης κινητοποίησης των δυνάμεων του Τμήματος.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης των πυρκαγιών διερευνώνται.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE