ΑΙΓΑΙΟ: Σημάδια αποκλιμάκωσης -Πληροφορίες Ελλαδικών ΜΜΕ ότι αποσύρονται τουρκικά πλοία

ΑΙΓΑΙΟ: Σημάδια αποκλιμάκωσης -Πληροφορίες Ελλαδικών ΜΜΕ ότι αποσύρονται τουρκικά πλοία

Ενδείξεις αποκλιμάκωσης παρατηρούνται στο Αιγαίο, καθώς τα τουρκικά πλοία που είχαν φτάσει στα ανοιχτά του Καστελλόριζου αποσύρονται σταδιακά αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα επικαλούμενη πηγές του Υπουργείου Εθ. Άμυνας.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται τάση προς αποκλιμάκωσης της έντασης που υπάρχει και όπως έγινε γνωστό έχει αρχίσει η σταδιακή απόσυρση των τουρκικών πλοίων προς τους ναυστάθμους.

Από την πλευρά του όμως τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας παραμένουν στις θέσεις και όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές δεν πρόκειται να μετακινηθούν έως και τις 2 Αυγούστου οπότε και λήγει η παράνομη NAVTEX της Τουρκίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν στρατιωτικές πηγές «Μετακινήθηκαν κάποιες μονάδες τους προς τα πίσω στις βάσεις τους. Αξιολογούμε την κατάσταση. Υπάρχει τάση αποκλιμάκωσης αλλά παραμένουμε σε επαγρύπνηση, η NAVTEX είναι ακόμα σε ισχύ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE