ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπήκε στο σπίτι της και την έκλεψε- Την εντόπισε με τη τσάντα της στο χέρι- 'Βαρύ' το βιογραφικό της 39χρονης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπήκε στο σπίτι της και την έκλεψε- Την εντόπισε με τη τσάντα της στο χέρι- 'Βαρύ' το βιογραφικό της 39χρονης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα Κυριακή 26/7 διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον γυναίκας ηλικίας 39 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διάρρηξης κατοικίας με σκοπό την κλοπή, παράνομης εισόδου και παράνομης κατοχής περιουσίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου 25/7 γυναίκα κάτοικος Λάρνακας, επιστρέφοντας στο σπίτι της διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Η παραπονούμενη εντόπισε έξω από το σπίτι της γυναίκα που κρατούσε τσάντα, την οποία αναγνώρισε ως μέρος της περιουσίας, που κλάπηκε από το σπίτι της.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν την 39χρονη, η οποία συνελήφθη αφού εναντίον της εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για άλλες δύο υποθέσεις διάρρηξης, παράνομης εισόδου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Μετά από έρευνα στην κατοχή της 39χρονης εντοπίστηκαν διάφορα τιμαλφή, ένας φορτιστής και ένα άρωμα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την παραπονούμενη, ως περιουσία που κλάπηκε από την οικία της.
 
Η 39χρονη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Σε μια περίοδο όπου το κυπριακό βρισκόταν σε παρατεταμένο λήθαργο, από τον Ιούλιο του 2017 όπου ο Αντόνιο Γκουτέρες, μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» κηρύσσοντας τη λήξη της διάσκεψης στο Κραν Μοντανά μέχρι σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, έχοντας μια Τουρκία και ένα ψευδοκράτος, να απαιτούν λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα, το αποτέλεσμα της άτυπης πενταμερούς στη Γενεύη, δικαιολογημένα, έφερε χαμόγελα κυρίως σε Λευκωσία και Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE