Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ μεταγραφικές κινήσεις της Νέας Σαλαμίνας και ο… ενάμιση μήνας για Οσέι!

Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ μεταγραφικές κινήσεις της Νέας Σαλαμίνας και ο… ενάμιση μήνας για Οσέι!

Για το κεφάλαιο ενίσχυση μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Λάζος στον Super Sport Fm 104.

Ο εκπρόσωπος τύπου των ερυθρολεύκων είπε πως θα αποκτηθούν ένας αμυντικός και ένας επιθετικός, ενώ ο Οσέι, ο οποίος ανακοινώθηκε, ήταν η πρώτη επιλογή και κατάφεραν να αποσπάσουν τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά: 

«Αποκτήσαμε και ακραίο επιθετικός τον Οσέι και έγινε υπερπροσπάθεια για να τον φέρουμε. Ήταν στο μικροσκόπιο τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ήταν πρώτη επιλογή και καταφέραμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Θεωρείται δεδομένη η απόκτηση αμυντικού και επιθετικού και θα παρουσιαστεί υπερπλήρης η ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος».

The post Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ μεταγραφικές κινήσεις της Νέας Σαλαμίνας και ο… ενάμιση μήνας για Οσέι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE