Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ μεταγραφικές κινήσεις της Νέας Σαλαμίνας και ο… ενάμιση μήνας για Οσέι!

Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ μεταγραφικές κινήσεις της Νέας Σαλαμίνας και ο… ενάμιση μήνας για Οσέι!

Για το κεφάλαιο ενίσχυση μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Λάζος στον Super Sport Fm 104.

Ο εκπρόσωπος τύπου των ερυθρολεύκων είπε πως θα αποκτηθούν ένας αμυντικός και ένας επιθετικός, ενώ ο Οσέι, ο οποίος ανακοινώθηκε, ήταν η πρώτη επιλογή και κατάφεραν να αποσπάσουν τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά: 

«Αποκτήσαμε και ακραίο επιθετικός τον Οσέι και έγινε υπερπροσπάθεια για να τον φέρουμε. Ήταν στο μικροσκόπιο τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ήταν πρώτη επιλογή και καταφέραμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Θεωρείται δεδομένη η απόκτηση αμυντικού και επιθετικού και θα παρουσιαστεί υπερπλήρης η ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος».

The post Οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ μεταγραφικές κινήσεις της Νέας Σαλαμίνας και ο… ενάμιση μήνας για Οσέι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.