ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει Χατζηγιοβάνη ο Τόμας Ροζίτσκι!

Θέλει Χατζηγιοβάνη ο Τόμας Ροζίτσκι!

Με τον Αντρέα Στραματσόνι «μύρισε» ανδρικά αποδυτήρια. Έμαθε δίπλα στο είδωλό του, τον Λέτο να κάνει προπονήσεις με άνδρες.

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έφαγε (καλώς εννοούμενο) μπινελίκι, έστρωσε χαρακτήρα, έγινε ποδοσφαιριστής.

Με τον Γιώργο Δώνη ήρθε η καθιέρωση, η κλήση στην Εθνική Ελλάδας που λόγω κορωνοϊού δεν έγινε πραγματικότητα και πλέον υπάρχει και οι βλέψεις για την επόμενη μέρα.

Έχουμε και λέμε: 65 ματς, σχεδόν 5.000 λεπτά, 12 γκολ και 8 ασίστ είναι ο απολογισμός της τελευταίας διετίας για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Τον κύριο που ΄χει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τον Παναθηναϊκό και ήδη συμφωνημένο transfer fee για αποχώρηση.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει την λεζάντα της Ευρώπης, αλλά ο εξτρέμ από την Μυτιλήνη ήδη είναι… «Ευρωπαίος»!

Η Στουγκάρδη μπορεί να ήρθε, είδε και να απήλθε, αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα που ΄χει ολοκληρωμένο φάκελο με τίτλο «Τάσος Χατζηγιοβάνης».

Βάσει πληροφοριών μας, ο Τόμας Ροζίτσκι δε μένει αδιάφορος για τον 23χρονο εξτρέμ! Τουναντίον, τον έχει ψηλά στην short list της Σπάρτα Πράγας για τη νέα χρονιά.

Ναι, σωστά διαβάσατε ο άλλοτε παίκτης της Αρσεναλ είναι ο Νο1 άνθρωπος των αποφάσεων στην τσεχική ομάδα που φέτος τερμάτισε 3η και παίζει στα πλέι οφ του Γιούροπα Λιγκ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Σπάρτα Πράγας όμως πέραν του ότι δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση δύσκολα μέχρι νεοτέρας να δώσει πάνω από 1 μύριο στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Άνταμ Χλόζεκ

Εκτός και αν το deal με το wonder kid Ανταμ Χλόζεκ (’02, 34 ματς/9 γκολ/8 ασίστ στο πρωτάθλημα) τελεσφορήσει και τυπικά στην Λειψία έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Τότε, δεν αποκλείεται η Σπάρτα Πράγας να κάνει οριστικό και αμετάκλητο «ντου» γνωρίζοντας το ακριβές ποσό για την απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη. «Μύρισε» μεταγραφικό καλοκαίρι…

Πηγή: Sportime.gr

The post Θέλει Χατζηγιοβάνη ο Τόμας Ροζίτσκι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top