ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με εντολή Γιολίτη πιο αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία- 'Έχουμε την ίδια έντονη ανησυχία'

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με εντολή Γιολίτη πιο αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία- 'Έχουμε την ίδια έντονη ανησυχία'

Επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη, με αφορμή κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην Κύπρο, σημειώνοντας ότι η ίδια ζήτησε πιο εντατικούς ελέγχους από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου.

 
«Μιλήσαμε με τον Υπ. Υγείας @K_Ioannou. Έχουμε την ίδια έντονη ανησυχία. Απαιτούνται συλλογική και ατομική υπευθυνότητα. Ζήτησα εντατικότερους ελέγχους από τον Αρχηγό @SteliosPapathe2 και την @Cyprus_Police. Δεν θα επιτρέψουμε στους λίγους να ακυρώσουν την προσπάθεια των πολλών», αναφέρει, σε σημερινή της ανάρτηση στο Twitter, η κ. Γιολίτη.

Να θυμίσουμε ότι και ο Υπ. Υγείας τόνισε ότι όλοι οι πολίτες έχουμε ατομική και κοινωνική ευθύνη να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία και να συνεχίσουμε την καλή επιδημιολογική εικόνα. Η επαναφορά των περιοριστικών μέτρων αποτελεί την ύστατη λύση και οφείλουμε όλοι να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.