Η συνεργασία με Κετσπάγια: «Aυτός με έφερε στην ομάδα»

Η συνεργασία με Κετσπάγια: «Aυτός με έφερε στην ομάδα»

O Nίκος Καλτσάς, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Ελλάδος, στάθηκε και στον Τιμούρ Κετσπάγια ξεκαθαρίζοντας πως έχουν μια πολύ καλή συνεργασία και ήταν αυτός που με τον έφερε στην ομάδα.

Η επισήμανση του:

«Ξέρει καλά την ομάδα, ήταν παίκτης και τώρα προπονητής εκεί. Αυτός με έφερε στην ομάδα και είναι καλή η συνεργασία μας».

The post Η συνεργασία με Κετσπάγια: «Aυτός με έφερε στην ομάδα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE