ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ… με άλλο ποσό πρότασης για Ιγκόρ Σίλβα

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ… με άλλο ποσό πρότασης για Ιγκόρ Σίλβα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας “LiveSport”, η Όσιγιεκ κατέθεσε πρόταση 800.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος τη σεζόν 2018-2019, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας ως δανεικός από τους Πειραιώτες!

Αναλυτικά:

“Προσφορές στον Ολυμπιακό δεν φτάνουν μόνο για τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του, αλλά και για εκείνους που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί μέσα στην περίοδο. Όπως, για παράδειγμα, τον Ιγκόρ Σίλβα, τα δικαιώματα του οποίου θέλει να αγοράσει η Όσιγιεκ από τους Ερυθρόλευκους.

Η ομάδα της Κροατίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ ύψους 800.000 ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ χαφμ ο οποίος έχει μέσα στη σεζόν 30 συμμετοχές, 1 τέρμα και 2 ασίστ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2022”.

Χθεσινό (25/07) δημοσίευμα του sport-fm.gr πάντως, έκανε λόγο για πρόταση περίπου 700.000 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Πρόταση για να αποκτήσει Ιγκόρ Σίλβα – Το ποσό

The post ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ… με άλλο ποσό πρότασης για Ιγκόρ Σίλβα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.