ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπορεί να εξελιχθεί σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μεταγραφή!

Μπορεί να εξελιχθεί σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μεταγραφή!

Μπορεί να έγινε… μίνι-σίριαλ η παραμονή του Τσάρλισον Μπένσοπ στον Απόλλωνα, όμως ο Ολλανδός επιθετικός αποδέχθηκε τελικά την πρόταση της διοίκησης με μειωμένες οικονομικές απολαβές και παρέμεινε στο Κολόσσι.

Μάλιστα, στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και ήταν ουσιαστικά, το μεγαλύτερο κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, προκαλώντας ικανοποίηση στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει τις ικανότητες του Μπένσοπ, ήθελε την παραμονή του στην ομάδα και είναι σίγουρος πως μπορεί να εξελιχθεί σε εσωτερική μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, μιας και πέρσι δεν πρόλαβε να προσφέρει και πολλά, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και του κυπέλλου εξαιτίας του κορωνοϊού (σσ. ήρθε στον Απόλλωνα τον Ιανουάριο)…

The post Μπορεί να εξελιχθεί σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μεταγραφή! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top