Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

“Το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο, διερευνά η UEFA.
Το θέμα τέθηκε στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Υπουργό Υγείας, δεδομένου ότι υπάρχουν διάφορες πτυχές που θα πρέπει να εξετάσουν.
Το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στη χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορονοϊό, ασφαλής προορισμός.
The post Η UEFA διερευνά το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων στην Κύπρο! Ποιοι ενημερώθηκαν (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




