Δωρεά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου από τη Linde Hadjikyriakos Gas

Δωρεά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου από τη Linde Hadjikyriakos Gas

Η Linde Hadjikyriakos Gas Ltd επιδιώκοντας τη στήριξη των προσπαθειών του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των νοσηλευτηρίων, στο πλαίσιο των σχεδιασμών αναβάθμισης των υποδομών τους, προχώρησε στη δωρεά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου.

Η εν λόγω κίνηση, συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της εγκατάσταση καινούργιας δεξαμενής, μεγαλύτερης σε χωρητικότητα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για την εξυπηρέτηση τόσο των νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, όσον και γενικότερα των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου, σε ιατρικό οξυγόνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linde Hadjikyriakos Gas Ltd, Μάρκος Χατζηκυριάκος ανέφερε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια των Υπηρεσιών Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και όχι μόνο. Στο πλαίσιο της εταιρικής μας ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τον αγώνα που γίνεται στα νοσηλευτήρια μας, έχουμε προβεί στην προσφορά 20 τόνων Ιατρικού Οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και παραμένουμε στο πλευρό του Υπουργείου Υγείας, για οτιδήποτε επιπλέον μας χρειαστεί».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.