ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΙΝΔΙΑΣ: Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας δύο πρόσωπα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΙΝΔΙΑΣ: Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας δύο πρόσωπα

Στον Αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία βρίσκονται δύο πρόσωπα για την υπόθεση απειλής για χρήση βίας έξω από το Προξενείο της Ινδίας στον Παρισσινό.

Τα εν λόγω πρόσωπα δεν τελούν υπό κράτηση, ωστόσο ανακρίνονται από μέλη της Δύναμης έτσι ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (27/7), άντρας πέρασε έξω από το Προξενείο της Ινδίας στη Λευκωσία και απευθυνόμενος στον φρουρό ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο, απείλησε να χρησιμοποιήσει ένοπλη βία.

Ακολούθως, επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό όχημα και τράπηκε σε φυγή. Μετά από ενέργειες της Αστυνομίας, το εν λόγω όχημα ανακόπηκε και ο οδηγός οδηγήθηκε για ανάκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE