Ελένη Μενεγάκη: Με τη μητέρα της και τον Παντζόπουλο σε μοναστήρι της Άνδρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: Με τη μητέρα της και τον Παντζόπουλο σε μοναστήρι της Άνδρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη που έκανε την Κυριακή σε μοναστήρι της Άνδρου η Eλένη Μενεγάκη έφερε στο φως ο ιστότοπος, Εν Άνδρω.

Όπως βλέπουμε λοιπόν στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, η παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/7 στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα και μετά τον εσπερινό, συναντήθηκε με τον κοσμαγάπητο ηγούμενο Ευδόκιμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε διακριτικά στο μοναστήρι από την πίσω πόρτα και εκεί την υποδέχτηκε ο πατήρ Αέτιος. Η παρουσιάστρια βγαίνοντας από το ναό δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με φίλους και κατοίκους της Άνδρου.Μαζί της ήταν η μητέρα της, Ζέτα και φυσικά ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη  μίλησε αρκετή ώρα με τον ηγούμενο Ευδόκιμο, ενώ ο Μάκης Παντζόπουλος φωτογραφήθηκε με τον πατέρα Αέτιο.

Πηγή: ΕΝ ΑΝΔΡΩ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE