ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάφο και συγκεκριμένα στο χωριό Αμαργέτη καθιστώντας επιτακτική ανάγκη την επιστρατευση όλο και περισσότερων δυνάμεων πυρόσβεσης.

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, παρά το χωριό Αμαργέτη της Επαρχίας Πάφου.
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Εκπρόσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύονται με ακόμα ένα ελικόπτερο Μ.Α.Ε.Π Αστυνομίας και άλλα 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους από Επαρχία Λεμεσού και ΕΜΑΚ αντίστοιχα.
 
Το δύσβατο της περιοχής έχει καταστήσει πάρα πολύ δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δίνει μάχη για περιορισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE