ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Μαίνεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα - Ελικόπτερο της Αστυνομίας, οχήματα από Λεμεσό και ΕΜΑΚ

Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάφο και συγκεκριμένα στο χωριό Αμαργέτη καθιστώντας επιτακτική ανάγκη την επιστρατευση όλο και περισσότερων δυνάμεων πυρόσβεσης.

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, παρά το χωριό Αμαργέτη της Επαρχίας Πάφου.
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Εκπρόσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύονται με ακόμα ένα ελικόπτερο Μ.Α.Ε.Π Αστυνομίας και άλλα 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους από Επαρχία Λεμεσού και ΕΜΑΚ αντίστοιχα.
 
Το δύσβατο της περιοχής έχει καταστήσει πάρα πολύ δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που δίνει μάχη για περιορισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE