ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 28χρονος για πολύ σοβαρή υπόθεση

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 28χρονος για πολύ σοβαρή υπόθεση

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του SIBGHAT ULLAH, 28 ετών, από το Πακιστάν, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και απαγωγής 33χρονου, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22 και 23 Ιουλίου 2020, στη Λάρνακα. 

Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί και τελούν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 25 και 26 ετών, ενώ ακόμα ένας 26χρονος καταζητείται από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων (Αστυνομική Ανακοίνωση για καταζητούμενο πρόσωπο, ημερομηνίας 23/7/2020, είναι σχετική). Όσον αφορά στον 33χρονο, οι έρευνες για εντοπισμό του, συνεχίζονται (Αστυνομική Ανακοίνωση για ελλείπον πρόσωπο, ημερομηνίας 23/7/2020, είναι σχετική). 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου προσώπου, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 και 24-804072 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.