ΛΕΝΕ… ότι κυκλοφορεί η περίπτωση Χιλιανού κόουτς για Κυπριακές ομάδες

ΛΕΝΕ… ότι κυκλοφορεί η περίπτωση Χιλιανού κόουτς για Κυπριακές ομάδες

Μετά τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης το βιογραφικό του Χάιμε Βέρα κυκλοφορεί και στην Κύπρο. Ο Χιλιανός προπονητής κι άλλοτε κόουτς (και παίκτης) του ΟΦΗ ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη και προτάθηκε – όπως έγραψε η στήλη – στις δύο σουπερλιγκάτες ομάδες.

Εδώ και λίγες ημέρες το όνομά του «παίζει» και στην κυπριακή αγορά μέσω του άλλοτε παίκτη της Ξάνθης, Εστέμπαν Σολάρι που έπειτα απ΄το τέλος της καριέρας του φόρεσε το κοστούμι του ατζέντη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «FORZA» – ΣΤΗΛΗ: «NON PAPER»

The post ΛΕΝΕ… ότι κυκλοφορεί η περίπτωση Χιλιανού κόουτς για Κυπριακές ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE