ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία

ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία

Δημοσίευμα στη Σερβία κάνει λόγο πως ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Βουγιατίν Σάβιτς, μετά από νέο τεστ κορωνοϊού που του έγινε, είχε ως αποτέλεσμα θετικό.

«Βρίσκεται στην απομόνωση του σπιτιού, αλλά η Μίρκα είναι τώρα πανικοβλημένη. Γι ‘αυτό ακύρωσε τα πάντα και δεν πάει πουθενά. Είναι όλοι απελπισμένοι, το μόνο που τους παρηγορεί είναι ότι ούτε την πρώτη φορά, ούτε τώρα, ο Vujadin δεν έχει σχεδόν καθόλου συμπτώματα» αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, όπου τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καθόλου συμπτώματα, αλλά το τελευταίο τεστ που έκανε είναι θετικό.

Τώρα ο παίκτης θα κλειστεί σε καραντίνα και σε 6 μέρες θα κάνει ξανά τεστ, όπου μέσα σε 24 ώρες θα πρέπει 2 τεστ που θα κάνει να είναι αρνητικά και τα 2.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.