Σε πλήρη λειτουργεία ο Βιολογικός Σταθμός Επεξεργασίας Λυμάτων του εργοστασίου της Φρου Φρου.

Σε πλήρη λειτουργεία ο Βιολογικός Σταθμός Επεξεργασίας Λυμάτων του εργοστασίου της Φρου Φρου.

Με συνέπεια και αφοσίωση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που προκύπτει από το αντικείμενο των εργασιών του, ο Όμιλος Εταιριών Φρου Φρου έθεσε πρόσφατα σε πλήρη λειτουργεία τον Βιολογικό Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων του εργοστασίου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το έργο εκπονήθηκε με αφορμή την επέκταση του εργοστασίου με προσθήκη υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων για τη στέγαση των καινούριων γραμμών παραγωγής και την εγκατάσταση της νέας Φωτοβολταϊκής Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Ο συνδυασμός της λειτουργείας των δύο έργων έχει ως στόχο η παραγωγή του εργοστασίου να εξελίσσεται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, πάντα στα πλαίσια μίας αειφόρου ανάπτυξης.
Ο Σταθμός Επεξεργασίας Λυμάτων παράγει βιοαέριο για τη θέρμανση των αναερόβιων αντιδραστήρων καθώς και επεξεργασμένο νερό για σκοπούς άρδευσης και πυρόσβεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE