Σε πλήρη λειτουργεία ο Βιολογικός Σταθμός Επεξεργασίας Λυμάτων του εργοστασίου της Φρου Φρου.

Σε πλήρη λειτουργεία ο Βιολογικός Σταθμός Επεξεργασίας Λυμάτων του εργοστασίου της Φρου Φρου.

Με συνέπεια και αφοσίωση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που προκύπτει από το αντικείμενο των εργασιών του, ο Όμιλος Εταιριών Φρου Φρου έθεσε πρόσφατα σε πλήρη λειτουργεία τον Βιολογικό Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων του εργοστασίου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το έργο εκπονήθηκε με αφορμή την επέκταση του εργοστασίου με προσθήκη υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων για τη στέγαση των καινούριων γραμμών παραγωγής και την εγκατάσταση της νέας Φωτοβολταϊκής Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Ο συνδυασμός της λειτουργείας των δύο έργων έχει ως στόχο η παραγωγή του εργοστασίου να εξελίσσεται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, πάντα στα πλαίσια μίας αειφόρου ανάπτυξης.
Ο Σταθμός Επεξεργασίας Λυμάτων παράγει βιοαέριο για τη θέρμανση των αναερόβιων αντιδραστήρων καθώς και επεξεργασμένο νερό για σκοπούς άρδευσης και πυρόσβεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE