Τραμπ: Φορώντας μάσκα ναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπάρξει ένα εμβόλιο πριν το τέλος της χρονιάς

Τραμπ: Φορώντας μάσκα ναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπάρξει ένα εμβόλιο πριν το τέλος της χρονιάς

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φόρεσε την Τρίτη 27/07, μάσκα και μίλησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν το τέλος της χρονιάς, καθώς ήθελε να δείξει στους ψηφοφόρους της κρίσιμης εκλογικά πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας ότι ο ίδιος συμμετέχει στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19.

Τα ποσοστά του Αμερικανού προέδρου μειώνονται στις δημοσκοπήσεις, καθώς αρκετοί Αμερικάνοι πιστεύουν πως χειρίστηκε λανθασμένα την υγειονομική κρίση ενώ ο ίδιος προσπαθεί για δεύτερη εβδομάδα να δείξει ότι χειρίζεται την κατάσταση, αφήνοντας στην άκρη την μη παρεμβατική προσέγγιση που ακολούθησε αρχικά.

"Εμπιστεύομαι όλους τους Αμερικανούς για να κάνουν το σωστό, αλλά συμβουλεύουμε ουσιαστικά τον καθένα να επικεντρώσει την προσοχή του, ειδικά στην τήρηση της κοινωνικής απόστασης, των κανόνων υγιεινής, στην αποφυγή της συμμετοχής του σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και την παραμονή του σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας, ενώ όλοι θα πρέπει να φορούν μάσκες, όταν αυτό είναι αναγκαίο," δήλωσε ο Τραμπ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE