ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 41χρονης – Βοηθήστε να εντοπιστεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 41χρονης – Βοηθήστε να εντοπιστεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από την οικία και χώρο εργασίας της, στην Λεμεσό, από τη 13.00 το μεσημέρι, της Δευτέρας , 27 Ιουλίου, 2020, η 41χρονη Anusha Chandima Fernando Unga Ratnage, από τη Σρι Λάνκα.

Η 41χρονη περιγράφεται ως μελαχρινή, κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Σε ανακοίνωση η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE