Γαλαζοκίτρινο φιρμάνι για τον Κροάτη επιθετικό – Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Γαλαζοκίτρινο φιρμάνι για τον Κροάτη επιθετικό – Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση μεταγραφής από την ΑΕΛ:

“Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου Κροάτη επιθετικού Μάτκο Μπάμπιτς μέχρι το 2025.

Ο Μπάμπιτς έχει αγωνιστεί στις ομάδες τις Κροατίας Λοκομοτίβα, Ριέκα και Ρούντες όπως επίσης και στην Σλοβάκικη Κάρβινα.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του, φτάνοντας μέχρι την U21 της χώρας του.

Καλωσορίζουμε τον Μπάμπιτς στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας μας”.

Δείτε και το βίντεο που ανάρτησε η Λεμεσιανή ομάδα:

The post Γαλαζοκίτρινο φιρμάνι για τον Κροάτη επιθετικό – Υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE