Προς κατάσβεση φωτιά που εκδηλώθηκε παρά τη Γεράσα Λεμεσού

Προς κατάσβεση φωτιά που εκδηλώθηκε παρά τη Γεράσα Λεμεσού

Στο στάδιο των τελικών κατασβέσεων βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα παρά το χωριό Γεράσα, θέτοντας σε κινητοποίηση τις πυροσβεστικές δυνάμεις και σε εφαρμογή το σχέδιο «Ίκαρος».

 
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κλήθηκαν στις 17:38 για κατάσβεση της φωτιάς, με τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πέντε πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.
 
Με την εφαρμογή του σχεδίου «Ίκαρος» στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετείχαν συνολικά πέντε εναέρια μέσα, τα οποία συνέδραμαν στο να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα.
 
Από τις εξετάσεις έχει διαπιστωθεί πως υπήρξαν τρεις διαφορετικές εστίες φωτιάς σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την άλλη, σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή.
 
Στον χώρο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση του ενδεχόμενου αναζωπυρώσεων.
 
Η φωτιά κατέκαυσε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, άγνωστης μέχρι στιγμής έκτασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE