ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος απέσπασε 2 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία και πλαστογράφησε επιταγή - Χειροπέδες σε 42χρονο

ΠΑΦΟΣ: Υπάλληλος απέσπασε 2 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία και πλαστογράφησε επιταγή - Χειροπέδες σε 42χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 42χρονος υπάλληλος εταιρείας για υπόθεση κλοπής από εταιρεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε στις 27 Ιουλίου από εταιρεία που ασχολείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις .

Όπως αναφέρθηκε ο 42χρονος Ε/κ φέρεται σε δυο  διαφορετικές περιπτώσεις να απέσπασε  συνολικό χρηματικό ποσό περίπου 2 χιλ. ευρώ και σε μια τρίτη περίπτωση επιταγή της εταιρείας περίπου 600 ευρώ που πλαστογραφήθηκε και εξαργυρώθηκε από τον ίδιο. 

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 42χρονος είναι  αυτά της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπή από υπάλληλο και εξασφάλιση πίστωσης με ψευδής παραστάσεις. 

Ανακρινόμενος ο 42χρονος από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς και διερευνώνται.

Οι συνεχίζονται εξετάζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE