Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε on air για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη – VIDEO

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε on air για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη – VIDEO

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Not για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα κάτσω να μιλήσω για κάποιον άλλο άνθρωπο. Ως γυναίκα εγώ έχω να πω ότι αυτό ήταν μια τεράστια αλητεία και κάτι τελείως άνανδρο.»!

Και πρόσθεσε: « Όταν γίνεται κάτι παρά τη θέληση κάποιου ανθρώπου και ειδικά όταν δεν είναι και εις γνώσιν του, όχι απλά είναι τεράστια αλητεία, αλλά λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι αναμεσά μας. Αυτό θα πω και θέλω να τελειώσει εδώ. Είναι κάτι το οποίο επειδή το έζησα με την Ιωάννα, πόνεσε πάρα πολύ. Θέλω να το τελειώσω εδώ, γιατί σέβομαι την προσωπική ζωή της φίλης μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE