ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ

Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί την παραχώρηση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Την επιθυμία να διώξουν Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ από τη Μπαρτσελόνα έχουν οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο της καταλανικής ομάδας. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Δανός (παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023) είναι με το ένα πόδι εκτός «Καμπ Νόου».

Οι «μπλαουγκράνα» ,βλέποντας τη μεγάλη εξέλιξη που παρουσιάζει ο Ανσού Φατί αλλά και έχοντας ως δεδομένη την έλευση του Τρινκάο από τη Μπράγκα, φαίνεται πως αποφάσισαν να πουλήσουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Τον Ιανουάριο ο Δανός άσος αποκτήθηκε από τη Λεγκανές έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει λύσεις στη Μπαρτσελόνα μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Λουίς Σουάρες και του Ουσμάν Ντεμπελέ. Σε 11 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» ο Μπρεϊθγουέιτ σημείωσε ένα γκολ και γενικά δεν έπεισε με την απόδοσή του πως είναι παίκτης τόσο υψηλού επιπέδου.

Ο Κίκε Σετιέν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ιδιαίτερα ενόψει της νέας σεζόν και δεν θα είχε πρόβλημα με μια πιθανή πώλησή του, από τη στιγμή που η επιθετική γραμμή της ισπανικής ομάδας έχει ήδη Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Φατί και από τη νέα σεζόν Τρινκάο.

Ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του Δανού. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top