Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ

Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί την παραχώρηση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Την επιθυμία να διώξουν Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ από τη Μπαρτσελόνα έχουν οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο της καταλανικής ομάδας. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Δανός (παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023) είναι με το ένα πόδι εκτός «Καμπ Νόου».

Οι «μπλαουγκράνα» ,βλέποντας τη μεγάλη εξέλιξη που παρουσιάζει ο Ανσού Φατί αλλά και έχοντας ως δεδομένη την έλευση του Τρινκάο από τη Μπράγκα, φαίνεται πως αποφάσισαν να πουλήσουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Τον Ιανουάριο ο Δανός άσος αποκτήθηκε από τη Λεγκανές έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει λύσεις στη Μπαρτσελόνα μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Λουίς Σουάρες και του Ουσμάν Ντεμπελέ. Σε 11 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» ο Μπρεϊθγουέιτ σημείωσε ένα γκολ και γενικά δεν έπεισε με την απόδοσή του πως είναι παίκτης τόσο υψηλού επιπέδου.

Ο Κίκε Σετιέν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ιδιαίτερα ενόψει της νέας σεζόν και δεν θα είχε πρόβλημα με μια πιθανή πώλησή του, από τη στιγμή που η επιθετική γραμμή της ισπανικής ομάδας έχει ήδη Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Φατί και από τη νέα σεζόν Τρινκάο.

Ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του Δανού. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πωλητήριο σε Μπρεϊθγουέιτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE