ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ξεμούδιασμα» με πεντάρα για τον Απόλλωνα – Κέρδος οι νεαροί, Οικονομίδης και Προκοπίου

«Ξεμούδιασμα» με πεντάρα για τον Απόλλωνα – Κέρδος οι νεαροί, Οικονομίδης και Προκοπίου

Νέα φιλική νίκη για τον Απόλλωνα, ο οποίος μετά την ΑΕΛ, κέρδισε και τον Άρη στο Τσίρειο.

Οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με 5-0, παρότι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου σκόραραν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπένσοπ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πάτησαν γκάζι για περίπου μισή ώρα και πέτυχαν ακόμα τέσσερα γκολ, με τους Μάρκοβιτς, Πίττα, Οικονομίδη και Προκοπίου.

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο και το συνδύασαν με γκολ.

Ο Άρης πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία και η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη και από ένα σημείο και μετά, προσπάθησε να περιορίσει την έκταση της ήττας του.

Πολλές αλλαγές από τους προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι έκαναν αρκετά αγωνιστικά “πειράματα” και δοκιμές.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

86΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Προκοπίου και Πίττας έπαιξαν όμορφα το ένα δύο, με τον διεθνή επιθετικό να πλασάρει με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, ωστόσο ο Σωφρονίου απέκρουσε εντυπωσιακά.

78΄ ΓΚΟΛ με τον Προκοπίου, ο οποίος πλάσαρε δυνατά εντός περιοχής τον Σωφρονίου και σκοράρει κι αυτός στο ανεπίσημο του ντεμπούτο, γράφοντας το 5-0 για τον Απόλλωνα.

75΄ Ωραίος συνδυασμός Πέδρο και Πίττα, με τον πρώτο να κάνει το σουτ με το αριστερό, ωστόσο ο Σωφρονίου έπεσε κι απόκρουσε εντυπωσιακά.

68΄ Δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον προωθημένο Ρομπέρζ, η μπάλα λίγο έξω.

66΄ Και άλλο ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα. Ο Πέδρο σέντραρε προς την καρδιά της περιοχής και ο Οικονομίδης με ψύχραιμο τρόπο και όμορφη κεφαλιά, έγραψε το 4-0 στο ανεπίσημο του ντεμπούτο.

63΄ Ακόμη έξι αλλαγές για τον Απόλλωνα. Πέδρο, Αγκίρε, Ψύχας, Σακέτι, Προκοπίου και Οικονομίδης αντικατέστησαν τους Μπένσοπ, Φιλιώτη, Γιαννιώτα, Μάρκοβιτς, Σπόλιαριτς και Βασιλείου.

58΄ ΓΚΟΛ. Ο Ιωάννης Πίττας με μια δυνατή εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 3-0.

57΄ Νέο πέναλτι για τον Απόλλωνα. Ο Νταμπό έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Μαμμίδη με τον διαιτητή να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών.

54΄ Σουτ του Πίττα εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

49΄ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με σουτ του Μάρκοβιτς από το ύψος της περιοχής, 2-0.

46΄ Τέσσερις αλλαγές για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Παπαστυλιανού αντί Δημητρίου, Ρομπέρζ αντί Σάλαϊ, Νταμπό αντί Μαλεκκίδη και Πίττας αντί Ματέι.

45΄+1΄ ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα. Ο Μπένσοπ εκτέλεσε συρτά και δυνατά στην αριστερή γωνιά του Λοΐζου και άνοιξε το σκορ.

45΄ Πέναλτι για τον Απόλλωνα. Ο Μαλεκκίδης βρέθηκε στο έδαφος από τάκλιν αντιπάλου και ο διαιτητής που ήταν μπροστά στη φάση, έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

35΄ Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα. Ο Μάρκοβιτς έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου βρισκόταν ο Μαλεκκίδης, ο οποίος με δυνατή καρφωτή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

25΄ Σέντρα από τον Μπένσοπ στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο ο αντίπαλος αμυντικός πρόλαβε τον Μαλεκκίδη την τελευταία στιγμή.

10΄ Μεγάλη επέμβαση από τον Λοΐζου. Μελέ στην περιοχή, έγινε το ψηλοκρεμμαστό σουτ με τον Λοΐζου να αποκρούει με τα ακροδάκτυλα.

6΄ Νέα ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μπάρμπαρο εκτέλεσε το φάουλ στην καρδιά της περιοχής, με τον Νταμάχου να κερδίζει τη κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει έξω.

5΄ Απόκρουση από τον Δημητρίου. Πολύ καλή προσπάθεια από τ’ αριστερά για τους τυπικά φιλοξενούμενους, έγινε το σουτ, με τον Δημητρίου να πέφτει και να μπλοκάρει.

4΄ Ωραία κάθετη πάσα από τον Γιαννιώτα προς τον Φιλιώτη, ωστόσο ο Λοΐζου βγήκε και μπλόκαρε.

Απόλλων (Αυγουστή): Δημητρίου (46΄ Παπαστυλιανού), Φιλιώτης (63΄ Σακέτι), Σελίμοβιτς, Σάλαϊ (46΄ Ρομπέρζ), Βασιλείου (63΄ Πέδρο), Σπόλιαριτς (63΄ Προκοπίου), Μάρκοβιτς (63΄ Οικονομίδης), Μαλεκκίδης (46΄ Νταμπό), Μπένσοπ (63΄ Αγκίρε), Ματέι (46΄ Πίττας), Γιαννιώτας (63΄ Ψύχας).

Άρης (Λουκά): Λοΐζου, Ντελμίρο, Λόπες, Μοδέστου, Παστελλής, Ελευθερίου, Νταμάχου, Κυριάκου, Δημητρίου, Μπάρμπαρο, Αντρέου.

Στον πάγκο: Σωφρωνίου, Μαμμίδης, Γενεθλίου, Σικόρσκι, Στυλιανού, Παχίπης, Κκωστής, Μιχαήλ, Χριστοδούλου.

The post «Ξεμούδιασμα» με πεντάρα για τον Απόλλωνα – Κέρδος οι νεαροί, Οικονομίδης και Προκοπίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top