Συναγερμός στη Γαλλία: Σχεδόν 1.400 νέα κρούσματα, ρεκόρ τον τελευταίο μήνα

Συναγερμός στη Γαλλία: Σχεδόν 1.400 νέα κρούσματα, ρεκόρ τον τελευταίο μήνα

Συναγερμός στη Γαλλία. Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν την Τετάρτη 29/7 1.392 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού - η υψηλότερη ημερήσια αύξηση τον τελευταίο και πλέον μήνα- τα οποία αυξάνουν σε 185.196 τον συνολικό τους αριθμό. 2

Υπάρχουν επίσης 15 νέοι θάνατοι που συνδέονται με την ασθένεια - αριθμός υψηλότερος από τη μέση ημερήσια αύξηση των εννέα που παρατηρήθηκε την τελευταία εβδομάδα - οι οποίοι αυξάνουν σε 30.238 τον συνολικό τους αριθμό.

Στην ανακοίνωση, οι αρχές αναφέρουν ότι ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο για την COVID-19 μειώθηκε εκ νέου, ακολουθώντας την πτωτική τάση δύο μηνών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.