ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου- Του πέρασαν χειροπέδες με αυτά που εντόπισαν

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία 33χρονου- Του πέρασαν χειροπέδες με αυτά που εντόπισαν

Το απόγευμα της Τετάρτης 29/7 μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και σχετική παρακολούθηση, διενήργησαν έρευνα στην οικία 33χρονου σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 193 γραμμαρίων περίπου και κοκαΐνης, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου.

Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα επαρχιακό κλιμάκιο την ΥΚΑΝ στην Αμμόχωστο διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE