Αλλαγές στις προεδρίες Κοινοβουλευτικών Επιτροπών λόγω αποχώρησης των βουλευτών του ΔΗΚΟ

Αλλαγές στις προεδρίες Κοινοβουλευτικών Επιτροπών λόγω αποχώρησης των βουλευτών του ΔΗΚΟ

Η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής κατέληξε σε αλλαγές στις Προεδρίες και τη σύνθεση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, μετά την αποχώρηση τριών βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΔΗΚΟ. 

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου αναλαμβάνει την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Βότση.
 
Την αντιπροεδρία της Επιτροπής Οικονομικών αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, στη θέση του Μαρίνου Μουσιούτα που επίσης αποχωρεί από το κόμμα.
 
Την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, αναλαμβάνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, στη θέση του Γιώργου Προκοπίου που αποχώρησε από το κόμμα. Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών αναλαμβάνει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE